Blikkenslager

God service og høj kvalitet – det kendetegner Jesper Petersen VVS.

Vi udfører opsætning / vedligeholdelse / reparation af bl.a.

  • Tagrender og nedløbsrør
  • Taginddækninger
  • Falsede zink- og kobbertage
  • Specialopgaver i zink- og kobbertage
  • Nedslidte eternittage
  • Naturskifertage
  • Kvistinddækninger
  • Storm- og forsikringsskader m.m.

Kontakt mig og så kommer jeg ud og giver dig et uforpligtende tilbud

Udgiften ved at få udført et nyt tag, kan hurtigt være tjent hjem på, hvad De sparer i varmeforbrug og vedligeholdelse. Om De ønsker traditionelt tagarbejde, som eternit og naturskifertage, eller udførelse af mere specielle opgaver, som bl.a. udskiftning af spir og tårne i kobber eller zink, er vi de rette til arbejdsopgaven. Uanset om det er en mindre eller større opgave, kan vi sikre et arbejde udført i god kvalitet.

Vi løser VVS opgaver i Midt og Vestsjælland

Fra vores base i Tuse nær Holbæk kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Midt og Vestsjælland. Det betyder, at vi dækker fra Kalundborg, Holbæk, Mørkøv, Tølløse, Roskilde, Ringsted, Slagelse til København, Frederiksberg til Brøndby og Albertslund til Lyngby. Så når du står i en situation, hvor du har brug for assistance, så er vores svende og lærlinge klar til gribe værktøjet!

Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde handler ikke kun om vasken i køkkenet og toilettet i badeværelset, men hele boligen – og i JP VVS kan vi hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvor problemet måtte være. Vi har over 10 års erfaring, og vi forstår at bruge denne på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt – også udendørs. Vi kan f.eks. lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. JP VVS står også for VVS service for boligforeninger, ejendomsforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

Jeg er klar til at vejlede dig eller give dig et uforpligtende tilbud.