Gaskedler og pillefyr


Skal vi installere din gaskedel?

Som autoriseret VVS-installatør har vi mange års erfaring med installering og montering af gaskedler hos vores mange kunder. Vi dækker både private og erhvervskunder i og omkring Holbæk og kan fra vores base i Tuse nemt nå ud til store dele af Vestsjælland med vores VVS- og blikkenslagerservice.

Er du i tvivl om, om det kan betale sig med en gaskedel for dig? Læs mere her og bliv klogere på, hvad en udskiftning af din gaskedel vil indebære. 

Hvornår kan det betale sig for dig som kunde at skifte til en gaskedel?

Hvis ikke du kan få tilskud til andre opvarmningsløsninger, såsom en varmepumpe, kan du med fordel overveje at få installeret en gaskedel. Selvom der desværre ikke længere gives tilskud til gaskedler gennem bolig-job-ordningen, er en gaskedel dog stadig væsentligt billigere end flere andre varmløsninger.

Vi hjælper desuden også gerne med at udskifte din gamle gaskedel med en ny og eventuel konvertering fra en ikke-kondenseret til en kondenseret gaskedel. Man kan naturligvis altid opnå besparelser ved efterisolering af sit hus, men somme tider kan der også være store fordele i at skifte fra én varmeløsning til en anden.

Vi tilbyder altid gerne vores faglige ekspertise til at give et god bud på, hvor og hvordan du bedst kan opnå besparelser i forbindelse med din varmeregning. I forbindelse med installering af varmepumper, gennemgår vi din varmeøkonomi og laver en varmeberegning ud fra din isolering, fremtidige planer og radiatorer i huset. Herefter fortæller vores program os, hvilken type varmepumpe, der vil være mest relevant for dig at skifte til, og vi kan vise dig, netop hvordan du kan opnå økonomiske besparelser på varmeregningen.

Priseksempel på installation af gaskedel

Som professionel VVS-installatør sikrer vi altid gode priser, hvor vi bestræber os på at tilgodese vores kunders behov. Prisen for en installation af en gaskedel kan naturligvis variere alt efter, hvor meget andet der skal laves for at gaskedlen kan fungere bedst muligt. Følgende er blot et eksempel på, hvordan prisen på en gaskedel samt installation heraf kan se ud

Normalprisen på de gaskedler, vi tilbyder ligger på kr. 38.375,-, hvoraf omkring kr. 12.500,- går til lønudgifter.

Mærk besparelsen med det samme

Da prisen for installationen af en varmepumpe nemt kan nå op på det dobbelte af, hvad installationen af en gaskedel koster, kan du lade matematikken tale for sig selv. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde ud af, hvordan du ellers kan spare penge ved at konvertere til gaskedel.

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Kontakt os med det samme og få svar på dine spørgsmål angående eventuel udskiftning af din gamle gaskedel. Vi deler hellere end gerne ud af vores faglighed og står derfor til rådighed til at kunne informere dig om dine muligheder. Vi monterer gaskedler primært i vores lokalområde, men vi har generelt en bred kundebase i områderne omkring Holbæk.

Vi er eksperter i Gaskedler og pillefyr – Vi har gode aftaler, så DU kan få en god pris!

Træpillefyr eller Gaskedel – Vi har et stort udvalg og kommer ud og hjælper dig med at vælge den helt rigtige løsning.

Et træpillefyr er ofte en billigere investering end en varmepumpe, og koster heller ikke så meget i drift. Fordelen ved træpillefyret er, at det kan levere den samme fremløbstemperaturer til radiatorerne, som oliefyret gør. Dermed kan det mange gange fungere bedre i et ældre, dårligt isoleret hus i modsætning til en varmepumpe.

Se et pris eks. her:

Vi har gaskedler med Priser fra 34.175,- kr.

ecoTEC pro er en gennemtestet væghængt kondenserende gaskedel i den velkendte høje tyske Vaillant kvalitet og det tidløse design. ecoTEC pro gaskedlen har et lavt forbrug af gas og el.

En lille og let gaskedel med kompakte mål på H: 720 mm x B: 440 mm x D: 338 mm og en vægt på kun 32 kg, som hurtigt og enkelt kan installeres i kombination med den designtilpassede varmtvandsbeholder VIH Q 75 B – væghængt ved siden af hinanden eller under hinanden i eksempelvis et højskab.

Ved større varmtvandsbehov kan en væghængt Vaillant varmtvandsbeholder på 110 liter eller en gulvstillet varmtvandsbeholder fra 120 – 500 liter anvendes.

*Normalpris: Kr. 38.375,-  
Statens tilskud iflg. Bolig Jobordning. Kr. -4.200,- (Lønudgift kr. 12.500,-).
Samlet installationspris kr. 34.175,-

*Prisen er incl.moms og sammensat ud fra en standardinstallation med opstart og indregulering af Vaillant installatør!

Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde handler ikke kun om vasken i køkkenet og toilettet i badeværelset, men hele boligen – og i Jesper Petersen VVS kan vi hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvor problemet måtte være. Vi har erfaring, og vi forstår at bruge denne på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt – også udendørs. Vi kan f.eks. lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. Jesper Petersen VVS udfør også VVS service for boligforeninger, ejendomsforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

Vi løser VVS opgaver i Midt og Vestsjælland

Fra vores base i Tuse nær Holbæk kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Midt og Vestsjælland. Det betyder, at vi dækker fra Kalundborg, Holbæk, Mørkøv, Tølløse, Roskilde, Ringsted, Slagelse til København. Så når du står i en situation, hvor du har brug for assistance, så er vores svende og lærlinge klar.

Ring på 30624344