Gaskedler og pillefyr


Vi er eksperter i Gaskedler og pillefyr – Vi har gode aftaler, så DU kan få en god pris!

Træpillefyr eller Gaskedel – Vi har et stort udvalg og kommer ud og hjælper dig med at vælge den helt rigtige løsning.

Et træpillefyr er ofte en billigere investering end en varmepumpe, og koster heller ikke så meget i drift. Fordelen ved træpillefyret er, at det kan levere den samme fremløbstemperaturer til radiatorerne, som oliefyret gør. Dermed kan det mange gange fungere bedre i et ældre, dårligt isoleret hus i modsætning til en varmepumpe.

Se et pris eks. her:

Vi har gaskedler med Priser fra 34.175,- kr.

ecoTEC pro er en gennemtestet væghængt kondenserende gaskedel i den velkendte høje tyske Vaillant kvalitet og det tidløse design. ecoTEC pro gaskedlen har et lavt forbrug af gas og el.

En lille og let gaskedel med kompakte mål på H: 720 mm x B: 440 mm x D: 338 mm og en vægt på kun 32 kg, som hurtigt og enkelt kan installeres i kombination med den designtilpassede varmtvandsbeholder VIH Q 75 B – væghængt ved siden af hinanden eller under hinanden i eksempelvis et højskab.

Ved større varmtvandsbehov kan en væghængt Vaillant varmtvandsbeholder på 110 liter eller en gulvstillet varmtvandsbeholder fra 120 – 500 liter anvendes.

*Normalpris: Kr. 38.375,-  
Statens tilskud iflg. Bolig Jobordning. Kr. -4.200,- (Lønudgift kr. 12.500,-).
Samlet installationspris kr. 34.175,-

*Prisen er incl.moms og sammensat ud fra en standardinstallation med opstart og indregulering af Vaillant installatør!

Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde handler ikke kun om vasken i køkkenet og toilettet i badeværelset, men hele boligen – og i Jesper Petersen VVS kan vi hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvor problemet måtte være. Vi har erfaring, og vi forstår at bruge denne på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt – også udendørs. Vi kan f.eks. lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. Jesper Petersen VVS udfør også VVS service for boligforeninger, ejendomsforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

Vi løser VVS opgaver i Midt og Vestsjælland

Fra vores base i Tuse nær Holbæk kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Midt og Vestsjælland. Det betyder, at vi dækker fra Kalundborg, Holbæk, Mørkøv, Tølløse, Roskilde, Ringsted, Slagelse til København. Så når du står i en situation, hvor du har brug for assistance, så er vores svende og lærlinge klar.

Ring på 30624344