Vi er eksperter i Gaskedler og pillefyr – Vi har gode aftaler, så DU kan få en god pris!

Træpillefyr eller Gaskedel – Vi har et stort udvalg og kommer ud og hjælper dig med at vælge den helt rigtige løsning.

Et træpillefyr er ofte en billigere investering end en varmepumpe, og koster heller ikke så meget i drift. Fordelen ved træpillefyret er, at det kan levere den samme fremløbstemperaturer til radiatorerne, som oliefyret gør. Dermed kan det mange gange fungere bedre i et ældre, dårligt isoleret hus i modsætning til en varmepumpe.

Se et pris eks. her:

Vi har gaskedler med Priser fra 18.995,- kr.

ecoTEC pro er en gennemtestet væghængt kondenserende gaskedel i den velkendte høje tyske Vaillant kvalitet og det tidløse design. ecoTEC pro gaskedlen har et lavt forbrug af gas og el.

Kan installeres overalt

ecoTEC pro er den idéelle løsning til såvel nye huse som moderniseringer med ydelser fra 5,2 til 23,5 kW.

En lille og let gaskedel med kompakte mål på H: 720 mm x B: 440 mm x D: 338 mm og en vægt på kun 32 kg, som hurtigt og enkelt kan installeres i kombination med den designtilpassede varmtvandsbeholder VIH Q 75 B – væghængt ved siden af hinanden eller under hinanden i eksempelvis et højskab.

Ved større varmtvandsbehov kan en væghængt Vaillant
varmtvandsbeholder på 110 liter eller en gulvstillet varmtvandsbeholder fra 120 – 500 liter anvendes.

*Normalpris: Kr. 26.695,-
Energitilskud – (Salg af energibesparelse) op til Kr. -3.500,-
Statens tilskud iflg. Bolig Jobordning. Kr. -4.200,- (Lønudgift kr. 12.500,-). Samlet installationspris kr. 18.995,-

Prisen er sammensat ud fra en standardinstallation!

Få besøg af Jesper og få et uforpligtende tilbud på en gaskedel, eller en varmepumpe, som passer til størrelsen og indretningen af dit hjem.

Vi løser VVS opgaver i Midt og Vestsjælland

Fra vores base i Tuse nær Holbæk kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Midt og Vestsjælland. Det betyder, at vi dækker fra Kalundborg, Holbæk, Mørkøv, Tølløse, Roskilde, Ringsted, Slagelse til København, Frederiksberg til Brøndby og Albertslund til Lyngby. Så når du står i en situation, hvor du har brug for assistance, så er vores svende og lærlinge klar til gribe værktøjet!

Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde handler ikke kun om vasken i køkkenet og toilettet i badeværelset, men hele boligen – og i Hedegaard VVS kan vi hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvor problemet måtte være. Vi har over 10 års erfaring, og vi forstår at bruge denne på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt – også udendørs. Vi kan f.eks. lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. Hedegaard VVS står også for VVS service for boligforeninger, ejendomsforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

Jeg er klar til at vejlede dig eller give dig et uforpligtende tilbud.