Renovering af badeværelse


Renovering af badeværelse

Hos JP VVS tilbyder vi professionel renovering af badeværelser. Vi har samlet set mere end 20 års erfaring, og vi sørger altid for, at de faglige kompetencer, som vi har opbygget, skinner tydeligt igennem i det arbejde, vi foretager os.

Når du vælger os til at stå for renoveringen af dit badeværelse, står vi for alt VVS arbejdet under renoveringen og samarbejder så med andre dygtige entrepriser, som står for de resterende opgaver. Vi benytter os altid af faste samarbejdspartnere, som vi har et tæt samarbejde med, hvorfor vi kan garantere for både kvalitet og faglighed.

Når vi står for renoveringer af badeværelser for enten private eller erhverv går vi aldrig på kompromis med materialerne. Alle vores materialer er af høj kvalitet og er desuden VA-godkendte, hvilket betyder, at de er godkendt til brug i vand og afløbsinstallationer.

 

Dette skal du overveje inden renovering af badeværelse

Inden vi går i gang med renovering af dit badeværelse, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser om, hvordan du ønsker at det færdige badeværelse skal se ud. Måske vil du have badekar? Eller måske ønsker du to håndvaske? Du kan nemlig få et badeværelse, præcis som du ønsker det, hvis blot du har planlagt indretningen forud for renoveringen.  

Er du i tvivl om, hvordan dit nye badeværelse skal udforme sig, så tag os endelig med på råd fra starten. Vi har renoveret et væld af badeværelser, og vi kan derfor bruge vores erfaring og faglighed til at finde den optimale løsning ud fra dine konkrete ønsker og behov.

 

Prisen på renovering af badeværelse

Når det kommer til priserne på renovering af badeværelse, er det svært at svært at komme med et konkret bud. Prisen varierer alt efter omfanget af renoveringen samt de materialer, som du ønsker at bruge. Ring derfor på tlf.: 30 62 43 44 og fortæl os om de ønsker, du har for renoveringen af dit badeværelse, så vil ud fra dine ønsker kunne komme tættere på en konkret pris, så du har noget at forholde dig til.

 

Love og regler

I forbindelse med renovering af badeværelse er der regler for, hvilket arbejde du selv må udføre, og hvornår du skal have fat i en autoriseret VVS-installatør.

Når man har med badeværelser at gøre, vil der selvsagt være en del arbejde i forbindelse med afløb, rør og generelle VVS-installationer, og her er det et krav, at du får en autoriseret VVS-installatør til at stå for opgaven. Hos JP VVS er vi autoriseret inden for VVS-opgaver, og derfor kan du trygt overlade renoveringen af dit badeværelse til os og være fuldstændig sikker på, at vi overholder alle krav på området.

 

Ring i dag og få et tilbud på renovering af badeværelse i Holbæk området

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om det, vi kan tilbyde i forbindelse med renovering af dit badeværelse til enten private eller erhverv, så kontakt os allerede i dag på tlf.: tlf.: 30 62 43 44. Derudover udformer vi selvfølgelig gerne et gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud på renoveringen.

Vi arbejder primært i Holbæk og omegn, men har du brug for renovering af badeværelse i København, Odsherred, Kalundborg eller Roskilde, kører vi glædeligt ud til dig.

Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde handler ikke kun om vasken i køkkenet og toilettet i badeværelset, men hele boligen – og i Jesper Petersen VVS kan vi hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvor problemet måtte være. Vi har erfaring, og vi forstår at bruge denne på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt – også udendørs. Vi kan f.eks. lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. Jesper Petersen VVS udfør også VVS service for boligforeninger, ejendomsforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

Vi løser VVS opgaver i Midt og Vestsjælland

Fra vores base i Tuse nær Holbæk kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Midt og Vestsjælland. Det betyder, at vi dækker fra Kalundborg, Holbæk, Mørkøv, Tølløse, Roskilde, Ringsted, Slagelse til København. Så når du står i en situation, hvor du har brug for assistance, så er vores svende og lærlinge klar.

Ring på 30624344