Varmepumpe


Installation og køb af varmepumpe

Installation af varmepumper er en driftssikker og meget økonomisk fordelagtig løsning, og vi er de rette til at levere og installere, hvis du ønsker mest muligt kvalitet for dine penge. Vi er lokaliseret i Tuse ved Holbæk med mange kunder i området omkring Odsherred, Kalundborg, Mørkøv, Tølløse, Slagelse, Dianalund og Holbæk, men tager gerne opgaver på hele Sjælland.

Få en fagperson til at hjælpe dig med at vælge den rette varmepumpe.

Når du vælger varmepumpe, skal den passe til din bolig og det varmebehov, der er i hjemmet. Varmepumpens størrelse opgøres i kWh (kilowatt-timer), og det kan være en fordel at undersøge, hvilken størrelse varmepumpe der vil være mest optimal. Hvis du får anskaffet dig en varmepumpe, der enten er for lille eller for stor, vil du ikke spare lige så mange penge.

Du vil opnå den største besparelse ved at investere i en varmepumpe, som passer præcis til din boligs størrelse. Du kan forhøre dig hos de Jesper, når du udfylder formularen på siden, kontakter han dig og guider dig til hvilken varmepumpe du skal købe. Størrelsen på din pumpe kommer derudover an på, om du ønsker en luft til luft varmepumpe, jordvarme eller en luft til vand varmepumpe.

Kontakt

Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde handler ikke kun om vasken i køkkenet og toilettet i badeværelset, men hele boligen – og i Jesper Petersen VVS kan vi hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvor problemet måtte være. Vi har erfaring, og vi forstår at bruge denne på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt – også udendørs. Vi kan f.eks. lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. Jesper Petersen VVS udfør også  VVS service for boligforeninger, ejendomsforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

Vi løser VVS opgaver i Midt og Vestsjælland

Fra vores base i Tuse nær Holbæk kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Midt og Vestsjælland. Det betyder, at vi dækker fra Kalundborg, Holbæk, Mørkøv, Tølløse, Roskilde, Ringsted, Slagelse til København. Så når du står i en situation, hvor du har brug for assistance, så er vores svende og lærlinge klar.

Ring på 30624344

VE-godkendelsesordningen

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomasse kedler og -ovne. Der er tale om en mærkningsordning, der viser at en virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation.