Varmepumper

Varmepumper i Holbæk hos Jesper Petersen VVS

Som professionel VVS-installatør har vi en stor erfaring med installation af forskellige typer af varmepumper og har derfor også en omfattende viden om fordelene ved de forskellige modeller. Installation af varmepumper er en driftssikker og meget økonomisk fordelagtig løsning. Særligt for boliger, der ligger uden for fjernvarmenettet er en varmepumpe relevant, og boliger, der førhen har haft olie- eller elfyr vil kunne opnå betydelige besparelser. 

Desuden er vi for nyligt blevet VE-godkendt, der giver os papir på at kunne installere vedvarende energianlæg med høj kvalitet. Ønsker du mest muligt kvalitet for dine penge, er vi derfor de rette til at levere og installere din nye varmepumpe.

Luft-til-vand varmepumper

En luft-til-vand varmepumper fungerer ved at trække ved at trække varme ud af udeluften for derefter at hæve temperaturen ved hjælp af en kompressor, der vil opvarme vandet i din boligs centralvarmeanlæg indenfor.

Vi forhandler to typer luft-til-vand varmepumper, der er hhv. monoblok og splitvarmepumper. Splitvarmepumpen minder i højere grad om en luft-til-luft varmepumpe og er desuden lidt billigere, dog har monoblokvarmepumpen en større kapacitet og kan altså klare lidt mere. Derved vil denne være mere fordelagtig i større boliger. Selvom opstartspriserne er forskellige, giver begge varmepumper billig og miljørigtig varme til dig og din bolig.

Jordvarmepumper

Er der et jordvarmenet installeret i dit boligområde, har du mulighed for at få installeret en jordvarmepumpe. Selvom opstartsprisen godt kan være højere, vil du med tiden ofte opleve de mange fordele og langsigtede besparelser, der er forbundet med jordvarmeløsningen. Dermed er en jordvarmepumpe en ideel løsning for dig, der ønsker at investere i fremtiden.

Vælg den rigtige varmepumpe

Det er vigtigt at vælge en varmepumpe, der både passer til din bolig og det varmebehov, der er i hjemmet. Får du anskaffet en varmepumpe, der enten er for stor eller lille, vil du ikke spare lige mange penge, hvorfor det er vigtigt at vælge den rette størrelse, der ved varmepumper opgøres i kWh.

Kommer du til os for installation af din nye varmepumpe, tager vi gerne et godt kig på din varmeøkonomi. Vi laver en varmeberegning, hvor vi tager højde for flere forskellige afgørende faktorer, herunder isoleringen i huset, dine fremtidige planer samt antallet og placeringen af radiatorer i huset. Ud fra disse oplysninger beregner vi, hvilken slags varmepumpe, du vil have mest gavn af at få installeret.

Bor du i Holbæk, Roskilde, Nykøbing Sjælland eller omegn?

Vi kommer gerne ud i næsten hele sjælland. Især Holbæk kommer mange af vores kunder fra. Vi løser også mange vvs opgaver i holbæk. Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med varmepumper. 

Kontakt os i dag.

VE-godkendelsesordningen

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomasse kedler og -ovne. Der er tale om en mærkningsordning, der viser at en virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation.