VVS arbejde

Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed

Vand – varme – sanitet – blikarbejde er kernen i mit firma, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet. Jeg laver VVS i Holbæk, men kører gerne ud til områderne i nærheden.

Skal I have lavet varmeanlæg, skal i få installeret varmepumper i holbæk, renovering af badeværelser eller køkken. Søger du en blikkenslager i holbæk el. andet, er vi klar på, at løse disse arbejder.

Skal I bygge nyt hus, kan vi også klare den opgave

Vi går ikke på kompromis med materialer alle er VA-godkendte – vi samarbejder med vores leverandør Brdr. Dahl. Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Find inspiration her på siden og kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde handler ikke kun om vasken i køkkenet og toilettet i badeværelset, men hele boligen – og i Jesper Petersen VVS kan vi hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvor problemet måtte være. Vi har erfaring, og vi forstår at bruge denne på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt – også udendørs. Vi kan f.eks. lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. Jesper Petersen VVS udfør også  VVS service for boligforeninger, ejendomsforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

Vi løser VVS opgaver i Midt og Vestsjælland

Fra vores base i Tuse nær Holbæk kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Midt og Vestsjælland. Det betyder, at vi dækker fra Kalundborg, Holbæk, Mørkøv, Tølløse, Roskilde, Ringsted, Slagelse til København. Så når du står i en situation, hvor du har brug for assistance, så er vores svende og lærlinge klar.

Få altid et besøg hos dig og et uforpligtende tilbud

Ja man kan finde mange billige toiletter, varmepumper, gaskedler, armatur på nettet! Men passer de ind og har du nu også købt alle dele til, som regel gør det ikke, derfor er det altid billigere, både i forbrug og dele at få en fagmand til at handle det for dig i sidste ende, kontakt mig nu og få et uforpligtende tilbud på dit VVS eller BLIK arbejde.